Nom
FORESTA SUMOLL 2016.


Denominació
Vi sense D.O.
 

Verema
2016.
 

Producció
1.777 ampolles.
 

Varietats
100% Sumoll.
 

Origen
Vinya Can Felip Bord. La Beguda Alta. Plantada el 1967. Terra Franc -
Arenós amb Còdols. Baixa producció. Fruita, metàl·lic, vegetal, tànnic.

 

Vinya del Fondo - Sant Pere de Ribes. Plantada al 1952. Terra extremadament
calcària i soldó. Fruita, suavitat i frescor.

 

Agricultura tradicional amb tractaments amb base coure, sofre i sistemes
anti-plaga de confusió sexual (feromones). En cap de les nostres vinyes
s’utilitzen herbicides ni productes de síntesi.

 

Verema
Veremat el 20 i 22 de setembre de 2016.
 

Elaboració
La verema es realitza a les hores de menys calor del dia, en caixes de 15
kg i amb personal qualificat que fa una exigent primera selecció del raïm a
la vinya.
Cada parcel·la s'elabora per separat i emprant llevat autòcton per obtenir
la màxima expressió del terrer. Només s'utilitza el most flor.
Fermentació i maceració prefermentativa en bota oberta de roure francès.
El premsat i la fermentació es realitza a baixes temperatures per evitar
oxidacions i conservar els aromes varietals.
100% Fermentació i criança (8 mesos) en bóta de roure francès de 2º, 3º i
4º ús.

 

Embotellat:
5 de maig de 2017

 

Analítica:
Grau alcohòlic: 13,10%Vol.
Acidesa: 6,40 gr/l Tart.
SO2 Total: 45mg/l.

 

Terra extremadament calcari, Códols, Vinyes Velles, Llevat autòcton, Bóta Roure, Fresc, Floral, Fruita vermella.