ELS VINS

VARIETALS, FRESCOS I ELEGANTS

 
 

ENOTURISME

DESCOBREIX ELS NOSTRES VINS

EN L'ENTORN ÚNIC DEL MASSÍS DEL GARRAF

LA TERRA

MASSÍS DEL GARRAF

L'Arboçar està ubicat al Massís del Garraf, al llindar de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf.

​​

La nostra finca està formada per un cultiu de vinya entre una extensa zona forestal i muntanyosa amb pi blanc, arboç, matolls, margalló, romaní, poniol, farigola, fonoll i altres espècies mediterrànies.

Les vinyes estan plantades en terrasses amb marges de pedra seca centenaris. Sòls poc profunds, pobres en matèria orgànica amb continguts variables d’argila, sobre un llit de pedra calcària de textura permeable, però amb bona capacitat de retenció d’humitat, que donen rendiments baixos però d’alta concentració.

És una zona amb el microclima propi del Massís del Garraf, molt influenciat pel Mediterrani. Parcel·les orientades al sud envoltades de bosc amb una excel·lent insolació i una marinada que no deixa enfilar les temperatures durant el dia, potenciant així, una perfecte maduració i estat sanitari del raïm.

La filosofia de la nostra viticultura és tranversal, conservant el paisatge, l’arquitectura, l’entorn i les varietats autòctones. Accentuant el treball de camp, impulsant la transformació del cultiu tradicional vers l’ecològic amb pinzellades de biodinàmic. Obtenim unes vinyes on es fonamenta la qualitat sostenible produint vins de “terrer”, que es veu reflectida en una notable diferenciació dels vins elaborats.

 
DSC_0025+(1)
4650368229_3e12a6b571_b
DSCF0501+(1)
DSCF0506
IMAG3947
Veremaweb
2012-.47.11
2012-09-23-16.37
CellerBoira
DSC_0768
 

ELABORACIÓ

MÍNIMA INTERVENCIÓ

Seleccionem les millors parcel·les de la propietat, l'orografia del Massís del Garraf ens permet escollir d'entre diferents orientacions respecte al Sol i el Mar.Recol·lectem el raïm el  moment òptim de maduració. La verema es realitza a les hores de menys calor del dia, en caixes de 15 kg i amb personal qualificat que fa una primera selecció del raïm a la vinya.
 

Cada parcel·la s'elabora per separat i emprant, per a la fermentació el llevat propi de la vinya per tal d'obtenir la màxima expressió del terrer. Només s'utilitza el most flor, amb premsats molt suaus i rendiments molt baixos.
 

Tot el procés es realitza a temperatura controlada per evitar oxidacions i conservar els aromes varietals.
 

En els casos que creiem convenient, utilitzem bótes d'alta qualitat, que amb un ús apropiat, potencien les qualitats organolèptiques de la varietat, els vins es filtren suaument per mantenir els aromes primaris.

 

CONTACTE

VOLS EXPLICAR-NOS QUELCOM?

Vins de Foresta, SL

C/ Font del Cuscó, 16

08734 - Avinyonet del Penedès

Barcelona - Catalunya

info@vinsdeforesta.cat

Tel. 670 300 238 - 619 00 88 38

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

MÉS SOBRE NOSALTRES....

IMAG3947